Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον πρεσβεύει τα ίδια μ` εμάς που προερχόματε από την καραμανλική Δεξιά!»

31 Ιανουαρίου 2020

«Ισχύουν οι πληροφορίες, δεν πρόκειται για κάποιο κόμμα, αλλά πρόκειται για μια κίνηση πολιτών, μια συλλογικότητα με κοινό πεδίο αναφοράς το δημοκρατικό προοδευτικό κέντρο».
Αυτό είπε η πρώην βουλευτής ΑΝΕ.Λ και Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με τους Βαγγέλη Στολάκη και Ειρήνη Γκέλη, σχετικά με τη δημιουργία «δεξιάς τάσης» από πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής τόνισε: «Σκοπός μας είναι να αγκαλιάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία, να ενταχθούμε και εμείς μέσα σε αυτό το κόμμα, το διευρυμένο πλέον, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι όπως παλιά και χαράσσουμε κάποιους κεντρικούς πολιτικούς άξονες, οι οποίοι συμπίπτουν και συγκλίνουν με αυτούς που έχει ήδη διατυπώσει και διανείμει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός φυλλαδίου.»

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πλέον και πρεσβεύει αυτά που πρεσβεύουμε και εμείς, οι οποίοι προερχόμαστε από τον χώρο της Δεξιάς και που
δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή Δεξιά, προερχόμαστε δηλαδή από τον χώρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και σε καμία περίπτωση από τη μορφή που έχει τώρα η Δεξιά, το
κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που ρέπει στην ακροδεξιά.»

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This