Θ. Καράογλου στο Radio North: «Ο λαϊκισμός είναι έμφυτος στο dna του ΣΥΡΙΖΑ»

8 Απριλίου 2020

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις στελεχών του κατά της κυβερνητικής πολιτικής, σε συνέντευξή του στο Radio North 98 και την εκπομπή “Βεράντα Αριστοτέλους”.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά ο λαϊκισμός, ο οποίος είναι έμφυτος και είναι στο dna του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους αφήνει», τόνισε. «Έτσι, κατά καιρούς βλέπουμε διάφορους γραφικούς -βλέπε Πολάκης- αν και τώρα έχει χαθεί, τον έχουν αποσύρει. Βλέπουμε διάφορους άλλους, όπως ο Καρτερός, ο γνωστός  αρθρογράφος της Αυγής που στάζει χολή εναντίον ενός ανθρώπου, ενός επιστήμονα,  του κ. Τσιόδρα, ο οποίος έχει κερδίσει με τη στάση του όλους τους Έλληνες πολίτες.»

Αναφερόμενος στο στοίχημα της επόμενης ημέρας για την κυβέρνηση είπε ότι ο στόχος είναι όχι απλώς να βγούμε από την πανδημία όλοι δυνατοί και υγιείς, αλλά και να υπάρχει η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και εργαζομένους να διατηρήσουν την απασχόλησή τους.

«Γι’ αυτό μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τέσσερα διαφορετικά πακέτα μέτρων», είπε, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση «έχει διαθέσει 3,5% του ΑΕΠ για την οικονομία και τη δημόσια υγεία»

Ο κ. Καράογλου σημείωσε επίσης, ότι έχει ήδη εκφραστεί η πολιτική βούληση από τους αρμόδιους υπουργούς, «τα ζητήματα που έχουν σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα, με την αμοιβή των εργαζομένων, με την αισχροκέρδεια, να ελέγχονται πάρα πολύ αυστηρά και να πατάσσονται εν τη γενέσει τους.»

 

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This