Εύοσμος: Νέα σχολεία και μια παράνομη πλατεία

3 Δεκεμβρίου 2019

«Τα προβλήματα μένουν πολλά, γιατί τα έργα δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό ανάπτυξης του τόπου. Ο πληθυσμός ανεβαίνει ραγδαία. Είχαμε μία μεγάλη αύξηση του οικισμού άνωθεν της Περιφερειακής όπου δυστυχώς όμως η περιοχή χρειάζεται πολλά έργα.»

[…]«Υπάρχουν εκκρεμότητες για την Πλατεία του Ευόσμου. Δυστυχώς η πλατεία είναι παράνομη εδώ και δεκαετίες, αλλά με σωστό σχεδιασμό θα δώσουμε άδεια για την πλατεία προκειμένου να μην χαρακτηρίζεται πλέον πεζόδρομος».

Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ.Κλεάνθης Μανδαλιανός στo Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με αφορμή το διαχρονικό πρόβλημα της πλατείας
του Ευόσμου, που όπως είπε «δίνει περιθώρια στον οποιοδήποτε επαγγελματία να κάνει την οποιαδήποτε αυθαιρεσία».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου υπογράμμισε πως είναι μία μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσουμε σχολεία[…] «Έχουμε ανεπάρκεια σχολικών κτηρίων» υπογράμμισε ενώ ερωτηθείς για το ποιες είναι οι ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα ο κ. Μανδαλιανός δήλωσε: «Tο 24ο σχολείο θα ξεκινήσει άμεσα στο χώρο του ΔΑΚ, για το 25 ο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στο σχέδιο για να δοθεί τελικά η άδεια δημιουργίας, επίσης προβλήματα έχει και το 6ο Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Κορδελιό το οποίο υπάρχει σε ένα άθλιο μαγαζί και πρέπει να μετεγκατασταθεί σε ένα σωστό κτήριο».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

 

Author: admin

Share This Post On
468 ad
Share This